základní část, 18. kolo
22.02.2011 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Dundee United 0:0

St. Johnstone a Dundee United svedly zarputilý boj, který však ke gólům nevedl. Ani jedna strana se střelecky neprosadila a zápas tak skončil bezbrankovou remízou, která v tabulce prakticky nic neřeší.

Oba kluby šly do utkání s cílem získat tři body a stáhnout tak náskok šestého Invernessu. Aktivněji do zápasu vstoupili domácí, ale po špatném vyběhnutí gólmana Enckelmana téměř inkasovali, centrovaný míč Conwaye však nakonec skočil mimo bránu. Střelu napříč pokutovým územím vyslal Samuel, první vyloženou šanci však měli United, když po centru Robertsona střílel Russell, Enckelman však míč jednou rukou vytěsnil.

Na špatném hřišti na McDiarmid Parku, kde bylo tuto zimu odloženo již několik zápasů, přicházely největší příležitosti hlavně ze vzduchu, tak jako když po centru Duberryho hlavičkoval mimo bránu Adams. United druhou půli začali lépe, Dillon však po centru Conwaye hlavičkoval těsně kolem brankové konstrukce.

Saints odpověděli a Perniš musel zasahovat proti Davidsonovi, jehož další pokus zastavil Robertson. Poté se do hry vrátili United a Enckelman se vytáhl proti zakončení Goodwillieho. Obě strany zvýšily rychlost a Davidson mířil jen těsně vedle brány. V nastaveném čase ještě Enckelman vyrazil zajímavý pokus náhradníka Swansona, utkání tak skončilo bez branek.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele