základní část, 26. kolo
02.03.2011 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Aberdeen FC 0:0

Diváci na McDiarmid Parku gól neviděli a St. Johnstone s Aberdeenem si tak do tabulky připisují bod, za bezbrankovou remízu. Oba celky mají momentálně stejný počet 31 bodů a jen tři body ztrácí na vrchní polovinu tabulky.

Domácí se od začátku utkání tlačili před bránu soupeře a MacDonald měl hned dvě příležitosti, ani jedna z nich však větší ohrožení nepřinesla. Uprostřed první půle se do hry dostal i Aberdeen a po přihrávce Vernona měl velkou šanci Blackman, Enckelman však jeho střelu dokázal zastavit nohami. MacDonald brzy ohrožoval bránu Aberdeenu znovu, ale Langfield útočníka zablokoval. V úvodu druhé půle předvedl další důležitý zákrok Enckelman, když vytěsnil tvrdou střelu Milsoma.

McNamee odkopl míč po střele Samuela a po Langfield měl práci se zakončením MacKaye. MacDonald vytvořil další šanci pro Invincibilea, ale Langfield předvedl další skvělý zákrok a jednou rukou míč vyrazil, načež Samuel netrefil bránu. O chvíli později znovu přihrával MacDonald, tentokrát našel Craiga, ale Langfield vyběhl z brány a míč vyrazil.

Na dorážku si naběhl Davidson, ale Vujadinovič míč včas odkopl. St. Johnstone udržoval tlak na svého soupeře. V poslední minutě utkání neproměnil závěrečnou šanci náhradník May, jenž po přihrávce MacKaye mířil pouze mimo bránu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele