základní část, 25. kolo
23.02.2011 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Motherwell FC - St. Mirren FC 0:1

Supernáhradník Michael Higdon vystřelil St. Mirrenu jeho první vítězství v tomto kalendářím roce a pomohl tak svému týmu vzdálit se poslednímu Hamiltonu.

Již ve třinácté minutě bylo ve Fir Parku hodně horko. Lasley poslal na zem útočníka hostí McGowana, který se u sudího Conroye domáhal penalty. Arbitr ale žádný penaltový zákrok stejně jako McGowanovi spoluhráči neviděl a pokračovalo se tak ve hře.

Krátce na to se nažhavený McGowan ocitl v další šanci, jenomže tentokrát jej dokázal vychytat domácí brankář Randolph. Lasley pak měl další penaltou zavánějící zákrok ve vlastní šestnáctce, jenomže ani po zákroku na McAuslanda se nepískalo.

Do druhého poločasu tak oba týmy nastupovaly beze změn ve skóre i ve složení. Na výraznější moment se čekalo až do 82. minuty, kdy po dvouminutovém pobytu na hřišti skóroval Higdon. Dokázal se uvolnit sám mezi obránci a zakončit podél Randolpha.

St. Mirren tak ukončil svou sedmizápasovou sérii bez výhry.

Autor: Daniel Polách / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele