základní část, 7. kolo
02.10.2010 16:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Motherwell FC - St. Mirren FC 3:1

Motherwell si díky dvěma brankám ze samého závěru zápasu proti St. Mirrenu, připisuje plný počet bodů za výhru 3:1. Domácí šli přitom do vedení už ve 3. minutě gólem Humphreyho, krátce po hodině hry však srovnal Wardlaw a rozhodnutí tak přišlo až v 87. minutě díky Hateleyho penaltě a brance Murphyho.

Domácí začali utkání skutečně dobře, po rohovém kopu Hateleye odhlavičkoval van Zanten míč pouze na okraj pokutového území ke Creggovi, po jehož přihrávce zajistil domácím rychlé vedení Humphrey. Motherwell měl i další šance, po Humphreyho centru ale mířil Blackman mimo bránu. Po střele Hateleyho poté zasáhl skvělým zákrokem Samson. Na druhé straně střílel z okraje pokutového území McGowan, Randolph však neměl větší problémy míč chytit.

Hosté se mohli dočkat vyrovnání i dříve, ve 39. minutě mířil po volném kopu Murrayho těsně mimo bránu Wardlaw. Po rohovém kopu McGowana se k míči dostal Higdon a trefil tyč, následně svůj tým zachránil Craigan. Na začátku druhé půle vystřelil z okraje pokutového území Murphy, Samson ale skvěle zasáhl. Gól však nakonec přišel na druhé straně, v 64. minutě přihrál McGowan napravo Wardlawovi, který přesnou střelou srovnal na 1:1.

A pro Motherwell mohlo být i hůře, Randolph musel vyrážet nepříjemný centr McGowana, na více se však hosté nezmohli a v posledních minutách proto přišla znovu řada na Motherwell, kterému se povedlo skvělé střídání, v podobě příchodu Gowa. Bývalý útočník Rangers byl nejprve faulován v pokutovém území a z následné penalty skóroval Hateley. Jen minutu na to převzal Gow míč po přihrávce Reynoldse a poslal ho napříč pokutovým územím na Murphyho, který pojistil výhru Motherwellu na 3:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele