základní část, 16. kolo
02.02.2011 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Motherwell FC - Kilmarnock FC 0:1

Až gólová hlavička Davida Silvy deset minut před koncem zápasu rozhodla o vítězství Kilmarnocku na hřišti Motherwellu. Přestože byli hosté po většinu druhé půle pod tlakem Motherwellu, dokázali vstřelit branku a zajistit si cenné tři body.

Zápas se hrál v dosti nepříznivých podmínkách a hlavně první půle tudíž příliš pohlednou hru nepřinesla. K první střele se dostal Humphrey, ale Bell byl připraven a jeho střelu vytěsnil mimo bránu. Pět minut před koncem nezáživné první půle byl Wright odnesen na nosítkách po střetu se Saundersem a na hřiště přišel Fowler. Po přestávce se hra konečně oživila a v 56. minutě mířil Humphreyho nízký roh na bránu, Bell ale zasáhl.

Přesně po hodině hry poprvé zahrozil i Kilmarnock, když se po centru Haye dostal ke střele Miguel, ale Randolph dokázal míč vyrazit. Na druhé straně musel Bell zasahovat proti pokusu Murphyho a Hammell z volného kopu nastřelil brankovou konstrukci. Ke střele se dostal také Jennings, ale Bell předvedl další dobrý zákrok.

Poté přišel nečekaný úder na druhé straně. Clancy byl u míče rychleji než Randolph, přihrál před bránu a zcela volný Silva už jen posunul balón do prázdné brány, 0:1. Hosté si v posledních minutách hry ještě zkomplikovali cestu k vítězství, když byl Hay vyloučen za faul na Humphreyho. Ve stále se horšících podmínkách neměl Motherwell šanci nadechnout se k většímu tlaku s Kilmarnock tak zvítězil 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele