základní část, 23. kolo
22.01.2011 16:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Motherwell FC - Hibernian FC 2:0

Motherwell slavil první ligové vítězství pod novým manažerem Stuartem McCallem, Hibernian porazil 2:0. Oba góly padly v rozmezí čtyř minut, nejprve se ve 20. minutě prosadil Jamie Murphy a jen čtyři minuty poté zvyšoval Steven Saunders.

Domácí zahrozili hned v prvních minutách hry, kdy se dlouhé vhazování dostalo až k Suttonovi, gólman Smith však míč lehce chytil. Hibs se také dostali do hry, ale dalekonosné pokusy Rankina ani McBridea bránu nenašly. Motherwell se ujal vedení po dvaceti minutách, kdy Hammell rozehrál volný kop a Murphy hlavou překonal gólmana Smithe, 1:0. A hned čtyři minuty poté skončila další přihrávka Hammella druhým gólem, tentokrát se na bližší tyči prosadil Saunders, 2:0.

Hosté nyní museli zabrat, po půlhodině hry však nevyužili zaváhání Craigana. Ten uklouzl a míč mu sebral Zemmama, ovšem se střelou váhal, než Craigan obranným zákrokem svoji chybu napravil. V závěrečných minutách první půle Zemmama zmařil ještě lepší šanci ke snížení. Saunders zahrál ve svém pokutovém území rukou a rozhodčí odpískal penaltu. K míči se postavil Zemmama, ale bránu přestřelil.

Druhá půle začala vykázáním Calderwoodova asistenta Adamse na tribunu. Zemmama měl poté další příležitost, ale jeho střelu dokázal vytěsnit gólman Randolph. Střelecké trápení marockého záložníka pokračovalo, když gólmana Motherwellu nezaskočil ani z volného kopu. Po příchodu na hřiště zahrával další volný kop Riordan, ale Randolph míč chytil. Na druhé straně trefil brankovou konstrukci Saunders, který však stál v ofsajdu a závěrečný přímý kop Riordana si Randolph pohlídal.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele