základní část, 5. kolo
18.09.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Motherwell FC - Aberdeen FC 1:1

Aberdeen dokázal na hřišti Motherwellu uhrát remízu 1:1, navzdory tomu, že od 35. minuty prohrával po gólu Jamieho Murphyho. V 56. minutě však přišla chvíle Scotta Vernona, který srovnal na konečných 1:1.

První střelu v rozkouskovaném začátku zápasu měl z volného kopu Hartley, gólman Randolph byl však připraven a míč vyrazil. Těsně před půlhodinou hry se hosté pořádně zapotili, Considine nadělal svojí malou domů vlastnímu gólmanovi Langfieldovi velké potíže. V 35. minutě však domácí nečekaně dostal do vedení Murphy, který využil přesné přihrávky Blackmana.

Tři minuty před koncem poločasu poslal Langfield dlouhým výkopem do šance Vernona, ten si však jeden na jednoho proti Randolphovi neporadil. Tentýž hráč měl další příležitost po startu druhé půle, tentokrát ho našel Ifil, Vernon ale míč dobře netrefil. V 51. minutě unikl obraně domácích Vujadinovič, střelu však poslal mimo bránu.

Jen o pár minut později Vernon napravil svá dřívější zaváhání, využil přihrávky Maguirea a srovnal na 1:1. Aberdeen měl další příležitosti, tentokrát však Vernon mířil jen do postranní sítě. Pět minut před koncem utkání získal míč Murphy, ale jeho střela letěla příliš vysoko. V samém závěru utkání ještě dostal příležitost Jennings, ale v zakončení zklamal.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele