základní část, 22. kolo
15.01.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - St. Johnstone FC 1:1

Kilmarnock v domácím utkání remizoval 1:1 se St. Johnstonem a prodloužil tak svoji šňůru zápasů bez porážky už na šest utkání. Domácí brzy vedli gólem Sammona a mířili k vítězství, bod však pro St. Johnstone vystřelil v 86. minutě Taylor.

Favorizovaný Kilmarnock do utkání vstoupil lépe a po přihrávce Taouila se ke střele dostal Sammon, ale míč byl tečován pouze na roh. První gólová šance však byla k vidění na druhé straně, když defenziva Kilmarnocku selhala při dlouhém míči Graingera, MacDonald se však v zakončení neprosadil. Domácí ihned odpověděli volným kopem Eremenka, míč dostal Sammon a vstřelil svůj šestnáctý gól sezóny. Sammon mohl zvýšit vedení domácích, když se s míčem dostal do pokutového území, ale dobře zasáhl Enckelman.

Poté se hra poněkud uklidnila, až do chvíle, kdy znovu centroval Eremenko a k hlavičce se dostal Hay, Enckelman však míč vyrazil. Finský gólman měl i nadále hodně práce, zasahovat musel také proti pokusu Sammona. Na druhé straně se po přihrávce Morrise dostal k ojedinělé šanci Samuel, gólman Bell však dokázal míč vytěsnit. Druhá půle už tak aktivně nezačala a zajímavějších momentů ubylo.

Po volném kopu Graingera míč dostal MacDonald, jenž překonal obránce Kilmarnocku, ale jeho hlavička skončila mimo bránu. Taouil poté využil chyby Duberryho a v pokutovém území našel Sammona, jehož střela však bránu nenašla. Hosté se snažili o vyrovnání a na Millarův centr si naběhl Davidson, Bell však jeho střelu lehce chytil. Na druhé straně střílel Sammon, Anderson ale míč tečoval. Hosté se přesto nakonec radovali alespoň z bodu, když Taylor poslal míč napříč pokutovým územím a ten skončil v bráně, 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele