základní část, 7. kolo
02.10.2010 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Kilmarnock FC - Dundee United 1:2

Kilmarnock nezvítězil potřetí v řadě, hráči Terrors naopak zopakovali loňskou výhru na Rugby Park a jsou na čtvrté příčce.

Hosté se dostali do vedení už po čtvrthodince hry. Paul Dixon přenechal míč Davidu Goodwilliemu, který přízemní střelou ke vzdálenější levé tyči překonal brankáře Bella. Killie mohli srovnat hned vzápětí, ale po centru Silvy hlavičkoval těsně nad Sammon.

Stejný hráč si po pár minutách vyměnil balón s Byrsonem, ale v dobré pozici pálil decimetry vedle tyče. Jasnou převahu domácích mohl pět minut před odchodem do šaten potvrdit vyrovnávacím gólem Silva, nicméně jeho dalekonosnou střelu parádním skokem vyrazil Perniš jednou rukou.

Tři minuty po změně stran mohl přidat pojistku vedení hostů Robertson, po nízkém centru Goodwillieho poslal míč v pádu ze své hlavy vedle tyče. V 56. minutě se do palebné pozice před vápnem dostal Silva, jenže ani on mezi tři tyče nezamířil.

Krátce po hodině hry se svými pokusy neuspěl ani Pascali, jehož střelu dokázal vytěsnit Kenneth, ani Eremenko, který z devatenácti metrů branku netrefil. V 67. minutě ještě domácí potrestáni nebyli, když po dobré akci Hamilla netrefil před malým vápnem Bryson míč dle svých představ a poslal ho vedle.

Jenže dvě minuty poté dokázal na hlavičku Severina nejlépe reagovat Jon Daly a ze šesti metrů poslal svou levačkou míč k pravé tyči. Celý osud Killie v tomto zápase pečetil Wright, který si v 74. minutě nechal dát žlutou kartu za nesportovní chování, aby za pouhých osm minut viděl druhou a musel do sprch.

Domácím tak nepomohla ani třetí minuta nastavení, když se po centru Silvy zaslouženě prosadil Sammon z malého vápna pravačkou k tyči. Gól přišel příliš pozdě a Dundee si tak odvezlo všechny body.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele