základní část, 15. kolo
27.11.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hibernian FC - St. Johnstone FC 0:0

V nezáživném utkání mezi Hibernianem a St. Johnstonem se diváci gólu nedočkali, ačkoliv k tomu měly obě strany pár příležitostí. Oba kluby tak v tabulce zůstávají na svých příčkách, jen si připsaly další bod.

Domácí Hibs do utkání vstoupili aktivněji, Rankinův pokus však lapil Enckelman, který si poradil i s centrem de Graafa. Zbytek prvního poločasu však ovládla naprostá fotbalová nuda, za zmínku snad stojí jen dalekonosná střela de Graafa, kterou však gólman Enckelman v pohodě vyrazil. Ve druhé půli už byli konečně vidět i hosté a po centru Taylora se do dobré příležitosti dostal Samuel. Místo hlavičky se ale rozhodl zpracovat a Brown míč chytil.

Hosté se snažili využít nejistého výkonu Hibernianu, ale Millar se v zakončení neprosadil a po volném kopu Graingera hlavičkoval Parkin nad bránu. Manažer Hibernianu se snažil zareagovat na průběh hry a na hřiště poslal Wotherspoona a Stephense. Převahu však měli i nadále hosté a nebezpečnou střelu těsně kolem brány vyslal Jackson, který nahradil Samuela. Ke konci zápasu se konečně začali prosazovat i domácí, ale centr Groundse chytil Enckelman a na druhé straně už jen trefil postranní síť Parkin.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele