základní část, 10. kolo
31.10.2010 13:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Kilmarnock FC 0:3

Uplynulé kolo SPL bylo skutečně bohaté na překvapivé výsledky a vše korunoval závěrečný zápas mezi Heart of Midlothian a Kilmarnockem. Podceňovaní hosté si domů odváží výhru 3:0 a zmařili tak šance Hearts na třetí příčku tabulky.

Oba týmy vstoupily do utkání aktivně a v prvních deseti minutách byly větší šance na obou stranách. Nejprve vystřelil Zaliukas, míč však skončil vedle brány a jen o chvíli později na druhé straně našel Eremenko Kellyho, jehož střela však také do brány nezamířila. K ohrožení Kellovi brány se dostal také Taouil, jeho pokus však slovenský brankář vytěsnil. Rudolfa Skácela sice nebylo vidět tak, jako v minulém utkání, ale právě on přihrál Palazuelosovi, jehož výstřel z okraje pokutového území jen těsně minul Bellovu bránu.

Postupem času se zápas viditelně zpomalil a ojedinělou střelu vyslal pouze Taouil, Kello s ní však neměl problémy. Už sedm minut před koncem první půle vystřídal nevýrazného Ruie Miguela náhradník Sammon a Kilmarnock brzy ožil. V nastavení první půle si na volný kop Hamilla naběhl Wright a hlavičkou dostal hosty do vedení. Domácí udělali o poločase hned dvě změny, které však výrazněji nepomohly. Po přestávce se ke střele dostal Skácel, Bell ale dokázal míč vyrazit a poradil si i s dalekonosnou ránou Palazuelose.

Na Hearts dopadala čím dál větší nervozita, která se projevovala nečistou hrou a hned několik domácích hráčů vidělo žlutou kartu. Poté, co se střelecky neprosadil ani Templeton, přišla deset minut před koncem zápasu řada na Kilmarnock. Sammon převzal míč od Kellyho, dostal se až do pokutového území a chladnokrevným zakončením umlčel domácí diváky, 0:2. Zatímco se Hearts vzpamatovávali z obdržené branky, Kilmarnock udeřil potřetí. Fin Eremenko vystřelil z první a jeho dalekonosná střela zapadla do brány, 0:3.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele