základní část, 14. kolo
20.11.2010 14:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Hamilton Academical 2:0

Hearts podle očekávání zvítězili nad Hamiltonem a i po tomto kole si udrží svoji třetí příčku tabulky. Krátce po půlhodině hry poslal domácí do vedení Rudolf Skácel a ve druhé půli ještě zvýšil na konečných 2:0 David Templeton.

Domácí byli aktivnější, z gólmanů však jako první zasahoval Kello, který si poradil s rohovým kopem Imrieho. Pro Hamilton byl nebezpečný hlavně Templeton, který už se téměř dostal do pokutového území, těsně před ním ho však zastavil Mensing. O deset minut později tentýž hráč fauloval také Elliotta a domácí zahrávali přímý kop, z něhož Skácel mířil jen těsně mimo bránu. Podruhé už se Skácel nemýlil, z dálky vystřelil a Černý na míč nedosáhl, 1:0.

Domácí mohli do konce poločasu vést už o dvě branky, Bouzid si však s hlavičkou dobře neporadil a Černý míč za svá záda nepustil. Krátce po startu druhé půle přesto Hearts své vedení zvýšili, ke střele z dálky se odhodlal Templeton a míč skončil přesně v horním rohu brány, 2:0. Černý měl o chvíli později znovu práci, pokus Palazuelose však dokázal vytěsnit.

Po hodině hry zasahoval proti střele Skeltona Kello a pár minut na to si slovenský gólman poradil i se šancí Casalinuova. Ani dvojčata Paixaovi hru Hamiltonu příliš neoživila, ovšem po faulu Palazuelose na Flavia se kopala penalta. Hamilton se mohl dostat zpět do hry, ale Kello vystihl směr a Mensingovu střelu vyrazil. Do konce zápasu už gól nepadl, přestože k němu měl blízko Elliot, utkání tak skončilo 2:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip 3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele