základní část, 3. kolo
29.08.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Dundee United 1:1

Až přesná střela Morgara Gomise zachránila Dundee United od další prohry a bod alespoň částečně spravil zklamání z nepovedeného týdne. Domácí Hearts přitom od 30. minuty vedli gólem Templetona a měli našlápnuto k výhře, utkání ale díky Gomisovi nakonec skončilo 1:1.

Domácí byli v utkání považováni za favorita, což potvrzovali od začátku utkání. Už po pěti minutách hry našel Templeton před bránou Kylea, útočník Hearts ale přestřelil Pernišovu bránu. Další příležitost přišla po centru Thomsona a přiklepnutí Kylea, po kterém Mrowiec nastřelil břevno. Na druhé straně poslal nebezpečný centr Douglas, gólman Kello se však k míči dostal ještě před Dalym. Střelu na bránu si připsal Templeton, Perniš ale dokázal míč vyrazit.

Po půlhodině hry však domácí využili své převahy, hlavně díky skvělé práci Susa, který s míčem přeběhl hluboko ze své poloviny téměř celé hřiště, uviděl Templetona a ten i přes vyběhnuvšího Perniše trefil přesně roh brány, 1:0. United se podařilo překonat obranu Hearts tři minuty před koncem první půle, když přihrával Daly, Conway však v pokutovém území bránu přestřelil.

Conway byl asi nejnebezpečnějším hráčem hostů a také po přestávce dělal domácí defenzivě potíže, jeho rána však přesná nebyla. United přesto dostali obrovskou šanci na vyrovnání, když rozhodčí uviděl v pokutovém území domácích ruku. K penaltě se postavil Daly, ale jeho nepovedenou střelu Kello vyrazil. Pět minut před koncem základní hrací doby vyrovnání přišlo, po Robertsonově centru se k míči dostal Gomis a krásnou střelou srovnal na konečných 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele