základní část, 15. kolo
27.11.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - St. Mirren FC 0:0

Hamilton ani v utkání proti St. Mirrenu nepoznal chuť výhry na domácím hřišti a v tabulce je tak stále poslední. Ve vyrovnaném zápase gól nepadl ani na jedné straně a utkání tak skončilo bezbrankovou remízou.

Grant Gillespie, jedna ze změn v základní sestavě Hamiltonu, se dostával do zajímavé příležitosti, ale zasáhnout stačil Potter. Bratři Paixaovi poté vypracovali šanci pro McDonalda, který pouze mířil nad bránu, a na druhé straně nedosáhl Wardlaw na centr van Zantena. Imrieho volný kop dostal Flavio Paixao, ale bránu netrefil. Krátce před koncem první půle měli dvě příležitosti také hosté, ale Thomson se neprosadil a McGowanův volný kop proletěl těsně vedle brány.

Hned po startu druhé půle našel Casalinuovo volného Flavia Paixaa, ten však bránu nenašel a po centru Imrieho mířil pouze nad Marco Paixao. Saints se v 71. minutě dostali do vedení po vlastním gólu Mensinga, rozhodčí však branku neuznal kvůli ofsajdu Wardlawa. Zvítězit naopak mohl Hamilton, gólovou střelu Goodwina však famózně vyrazil Samson a do konce nepříliš záživného utkání už zajímavější příležitost k vidění nebyla.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele