základní část, 30. kolo
19.03.2011 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - St. Johnstone FC 0:0

Hamilton Academical z dalšího důležitého souboje, jenž mohl napovědět o jeho budoucnosti v nejvyšší soutěži, vytěžil jen bod za bezbrankovou remízu se St. Johnstonem. Jeho série bez výhry v domácím zápase, která trvá od úvodního ligového kola, se tak prodlužuje o další zápas.

Blíže k zajištění vedení měli v první půli hosté, krátce poté, co Neil zakročil proti nebezpečnému Millarovi. Z následného volného kopu Grainger krásně obstřelil zeď, ale míč trefil pouze vnějšek brankové konstrukce. Po půlhodině hry zahrozil i Hamilton, když si McLaughlin naskočil na volný kop Crawforda, ale míč poslal mimo bránu. Na druhé straně měl na hlavě gól May, ale Černý proti jeho hlavičce dobře zasáhl. Dvě minuty před koncem první půle vyrážel střelu Crawforda Enckelman a z následného rohu už nic nevzešlo.

V nastaveném čase předvedl finský gólman další dobrý zákrok proti zakončení Paixaa. Ve druhém poločase nejprve mířil těsně mimo bránu Antoine-Curier a volný kop Paixaa vyrazil Enckelman. Dostat St. Johnstone do vedení mohl náhradník MacDonald, ale bránu také netrefil. Devět minut před koncem zápasu připravil Grainger míč Millarovi, jehož střela lízla tyč brány Hamiltonu. V posledních minutách hry už jen Mensing uviděl červenou kartu, kterou mu rozhodčí udělil za tvrdý faul na Millara.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele