základní část, 17. kolo
01.03.2011 20:45 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Hibernian FC 1:2

Hibernian pokračuje ve vítězné sérii, na tým z Edinburghu nestačil na vlastním stadionu ani Hamilton, který prohrál 1:2. Hosté šli do vedení už v prvním poločase po gólu Sodjeho, ve druhé půli navíc zvýšil Riordan a až v nastavení alespoň zkorigoval výsledek na konečných 1:2 Flavio Paixao.

Začátek utkání nebyl ukázkou fotbalové krásy, jedinou střelu na bránu vyslal z volného kopu Flavio Paixao, gólman Stack však míč dokázal vyrazit. Po nudném začátku zápasu přišla první větší šance před bránou Hibernianu, když si Mensing naskočil na roh Paixaa a jeho hlavička orazítkovala tyč. Accies drželi tlak na bránu hostů, Antione-Curier přihrál Carringtonovi, ale Stack jeho střelu vytěsnil.

Ve 37. minutě přišla první šance na druhé straně a hned skončila gólem. Wotherspoon uviděl napravo nabíhajícího Towella, ten přenechal míč Sodjemu, jenž zaznamenal svůj druhý gól za Hibernian a poslal hosty do vedení 1:0. Hamiltonu se téměř podařilo srovnat po volném kopu Imrieho, ale McLaughlin brankáře fauloval a Stack navíc musel být kvůli zranění vystřídán Smithem. Hibernian mohl hned po startu druhé půle vést o dvě branky, ale Černý vyrazil střelu Millera.

Accies se vrátili do hry, ale Antoine-Curier neproměnil centr Paixaa ve vyrovnávací gól a Imrieho rohový kop pouze minul branku. Hamilton měl ještě blíže k vyrovnání po rohu Imrieho, Smith však fantasticky zneškodnil hlavičku McDonalda. Naděje Hamiltonu vyhasly v 75. minutě, kdy Wotherspoon znovu přesně nacentroval a Riordan zvýšil na 2:0. Poté se hra uklidnila a až v nastavení přišlo snížení Hamiltonu, Paixao využil dlouhého výkopu gólmana Černého a prostřelil Smithe.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele