základní část, 26. kolo
12.02.2011 16:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Heart of Midlothian 0:2

Heart of Midlothian si do tabulky připisují další tři body, na hřišti posledního Hamiltonu zvítězili 2:0. Oba góly zaznamenal Stephen Elliott, který ve 22. minutě poslal Hearts do vedení hlavičkou a krátce po startu druhé půle stejným způsobem zvyšoval na konečných 2:0.

Hearts měli od začátku utkání míč ve svém držení, v 16. minutě sice McAlister oloupil o balón Wallace, ale jeho centr nikoho nenašel. Krátce na to na druhé straně po rohovém kopu Skácela přestřelil bránu Jonsson. Až ve 22. minutě byla k vidění první skutečná příležitost a hned skončila gólem Hearts, na centr Wallace si naběhl Elliott a hlavou poslal hosty do vedení. Po půlhodině hry mohli jít Hearts do dvougólového vedení, ale Thomsonova rána bránu netrefila.

Pět minut před koncem nezáživné první půle prověřil připravenost gólmana Černého Palazuelos. Hned v úvodu druhého poločasu Hearts zvýšili své vedení, tentokrát byl autorem přihrávky Zaliukas a Elliott hlavou podruhé překonal gólmana Hamiltonu. Práci měl poté i gólman Kello, který zasahoval proti hlavičce Eleberta i střele Flavia Paixaa.

Hosté však stále navyšovali svůj tlak a krátce před hodinou hry střílel z dálky Elliott, v hattricku mu však zabránil dobrým zákrokem Černý. McAlister testoval Kella a do šance se dostal i Routledge, bránu však nenašel. Hearts už do konce utkání pouze udržovali své vedení a svého soupeře k ničemu nepustili, zvítězili tak 2:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele