základní část, 28. kolo
26.02.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Dundee United 1:1

Hamilton Academical nevyužil šance přiblížit se v tabulce dalším adeptům na sestup a i přes dobrý vývoj utkání jen remizoval s Dundee United 1:1. Accies šli do vedení krátce po půlhodině hry díky proměněné penaltě Antoinea-Curiera, ale United sedm minut před koncem zápasu srovnali, trefil se Andis Shala.

Hamilton, jenž měl před utkáním za cíl nejhůře remízu, vstoupil do utkání aktivně a vidět byl především Antoine-Curier. V defenzivě však domácí vypadali křehce, každá příležitost United zaváněla velkým problémem. Po centru Robertsona mířil hlavou těsně mimo bránu Goodwillie a zaváhání Skeltona vedlo k nebezpečné střele Conwaye, Černý však dobrým zákrokem svého spoluhráče zachránil. Velkou příležitost poté promarnil Russell, který míč špatně trefil po přihrávce Goodwillieho napříč pokutovým územím.

Na druhé straně získal míč Skelton, ale jeho střela letěla mimo bránu. V 33. minutě měl Skelton míč znovu a už byl v pokutovém území, když ho nohou zasáhl Buaben. Kontakt mezi oběma hráči byl minimální, rozhodčí přesto odpískal pokutový kop, který Antoine-Curier proměnil a dostal Hamilton do vedení. United měli obrovskou příležitost srovnat stav, kdy se centr Dixona snesl k Robertsonovi, ten ale bránu přestřelil. United krátce po startu druhé půle provedli dvoje střídání, ale k větší aktivitě to nevedlo.

V rozmezí dvaceti minut střídali domácí hned třikrát a vzadu vypadali silnější. Po centru Imrieho se k míči dostal Casalinuovo, ale Dixon jeho slabou hlavičku zablokoval. Accies se v už tak dosti nudném druhém poločasu ještě více zatáhli, následkem čehož musel Černý zasahovat jen proti dalekonosné střele Dixona. V 83. minutě však přišlo nečekané vyrovnání, Conway nacentroval do pokutového území, kde nejvýše vystoupal Shala a hlavou srovnal na 1:1. V nastavení mohl otočit stav Goodwillie, Černý ale dobře zasáhl a svému týmu zajistil alespoň bod.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele