základní část, 8. kolo
16.10.2010 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Aberdeen FC - Heart of Midlothian 0:1

Heart of Midlothian si z Aberdeenu odváží tři body za těsnou výhru 1:0. Autorem vítězné branky hostí byl ihned po startu druhé půle Kevin Kyle, který využil chyby domácí obrany a hlavičkou se zasloužil o výhru Hearts.

První poločas skutečně nebyl přehlídkou fotbalové krásy, ve hře převládaly fauly, což vyústilo v sérii žlutých karet. Z obou gólmanů měl více práce Howard, který musel zasahovat proti střelám Elliota a Susa. Obrana Hearts neměla větší práci, až na střelu Maguirea z konce první půle, která však příliš přesná nebyla. V poločasové přestávce však musel být ošetřován gólman Howard, který upadl pod tlakem Kylea a zřejmě se zranil.

A hned v úvodní minutě druhého poločasu byl překonán, Elliot totiž svým centrem našel Kylea, který nikým nechráněný pouze namířil svoji hlavičku do sítě, 0:1. Krátce po tomto gólu byl zraněný Howard vyměněn, do brány přišel Langfield a McGhee se rozhodl stáhnout také nevýrazného Veličku. Hearts byli ve druhé půli jasně lepším týmem a pouze obranný zákrok Considinea zabránil míči z kopačky Kylea v cestě do brány. Dalším hráčem, který nedohrál nesmírně tvrdý zápas, byl do té doby skvělý Suso Santana, po jeho odchodu se už však nic významného neudálo a zápas skončil vítězstvím Hearts 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele