základní část, 29. kolo
09.03.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Motherwell FC 0:0

St. Mirren bojující o záchranu v nejvyšší soutěži získal v předehrávce 29. ligového kola proti Motherwellu důležitý bod za remízu 0:0. Hosté znovu ukázali svoji silnou stránku, která je v defenzivě, ovšem na druhou stranu nedokázali vsítit gól.

Ani jeden z týmů neměl v počátečních minutách hry větší příležitost, navzdory několika hezkým momentům uprostřed hřiště. První střelu na bránu si připsali domácí, když se gólmana Motherwellu pokusil překonat zdálky Carey, Ruddy ale střelu lehce chytil. Motherwell odpověděl také zajímavou akcí, Gallacher si ale pokus Cokea pohlídal. O několik minut později se k míči znovu dostal Coke, ale ani tentokrát Gallachera nepřekonal.

Na druhé straně po přihrávce Darga zkusil akrobatickou střelu Higdon, nemířil ale přesně. Největší šanci první půle měl až Carey, střelu však do brány nedostal. Na konci první půle ještě žádal Higdon pokutový kop za držení Sanderse, rozhodčí ale jeho námitky nepřijal. Motherwell nastoupil do druhé půle se dvěma změnami v sestavě, ale i druhý poločas pokračoval ve stejné režii, jako první.

Domácí udělali dobrý tah nasazením Dormana, který se hned při druhém doteku s míčem postaral o nebezpečnou střelu těsně nad bránu. Tentýž hráč měl ještě větší příležitost díky Dargovi, ale pod tlakem mířil mimo bránu. Utkání pokračovalo v defenzivní hře, o střelu se pokusil jen Brady, Ruddymu ale nenadělal větší potíže. Dramatický byl až závěr zápasu, kdy gólovou hlavičku O'Donnella dostal z brankové čáry Reynolds a ubránil pro svůj tým bod za bezbrankovou remízu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele