základní část, 27. kolo
27.02.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Mirren FC - Hamilton Academical 0:0

V nepříliš záživném utkání mezi St. Mirrenem a Hamiltonem diváci branku neviděli, zápas skončil 0:0. Přestože měli hosté o něco blíže k výhře, nakonec si týmy body dělí, což jim ale díky ztrátě Falkirku v Tannadice příliš nevadí.

Hamilton do utkání vstoupil dobře i díky chybám St. Mirrenu, gólman Gallacher totiž špatně odkopl míč přímo na Mensinga, ten našel McArthura, ale jeho střela bránu nenašla. Dobrou příležitost měl také Imrie, míč z jeho kopačky ale pouze proletěl pokutovým územím. Domácí celek příliš nebezpečný nebyl, výjimkou snad může být jen nepovedený pokus Higdona, postupem času se však začal dostávat do hry.

První vážnější moment pro obranu Hamiltonu byl při střele Thomsona, Mensing ale míč zablokoval. Jen o chvíli později se dostal k míči Dorman a poprvé musel zasahovat český gólman Černý. Bývalý brankář Olomouce se vyznamenal i krátce po půlhodině hry, kdy dobře zasáhl proti střele Mehmeta. Domácí se ujali otěží zápasu a Černý musel zlikvidovat další příležitosti Dormana a Mehmeta.

Začátek druhého poločasu byl však znovu pomalejší, poprvé musel Gallacher zasahovat až v 55. minutě po střele Eastona. Ani v dalších desítkách minut se hra nelepšila, zápas se pomalu blížil k závěru a nic nenapovídalo tomu, že by se výsledek měl měnit. Přesto se oba týmy ještě dostaly ke střelám, McLaughlin ale po rohovém kopu netrefil bránu a na druhé straně chytil Careyho volný kop Černý.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele