o udržení, 34. kolo
17.04.2010 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

St. Johnstone FC - St. Mirren FC 2:2

Přestože St. Mirren v dnešním utkání sahal po třech bodech, nakonec se musel spokojit s remízou 2:2. Hosty dostali do vedení Carey s Dormanem, St. Johnstone se ale vrátil do hry a v poslední minutě z pokutového kopu srovnal.

Domácí přitom do utkání vstoupili aktivně, Duberry nalezl volného Sheridana, který ale nemířil přesně. Na druhé straně byl ještě blíže úspěchu Dorman, jenž po centru O'Donnella nastřelil břevno. Krátce po půlhodině hry už očekávaná branka přišla, O'Donnell unikl Craigovi a po jeho střele zaváhal Smith, čímž dovolil poslat míč do odkryté brány Careymu. Kouč McInnes se okamžitě rozhodl jednat a chybujícího Craiga nahradil Davidsonem.

St. Mirren byl však i nadále v převaze a po centru Robba nebezpečně střílel Dorman, Smith však míč dokázal vykopnout. Dorman se však přeci jen dočkal, v 50. minutě poslal St. Mirren do dvougólového vedení. Dorman převzal přihrávku od Mehmeta, využil vyběhnutí gólmana Smithe a chytrým lobem ho překonal. Další nebezpečnou příležitost měl o chvíli později Mehmeta, mířil však mimo bránu.

St. Johnstonu se i přes tlak hostů podařilo snížit, vše způsobil centr Moraise. Po závaru před bránou a nastřelené tyči Andersona dostal míč Duberry, jenž i pod tlakem obránce dokázal snížit na 1:2. V nastaveném čase zasáhl po střele Davidsona míč rukou jeden z obránců a i před delší rozhodování sudích, byl nařízen pokutový kop, který bez problémů proměnil Sheerin.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele