základní část, 16. kolo
19.12.2009 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - St. Mirren FC 1:0

St. Johnstone si dokázal poradit se St. Mirrenem, který díky výhře 1:0 přeskočil v ligové tabulce. Jediný a tedy i vítězný gól v zápase padl v 19. minutě hry a autorem byl Chris Millar.

Žlutý míč, jenž byl pro utkání použit kvůli sněhu na hřišti, měli zpočátku utkání na kopačkách více hráči hostujícího St. Mirrenu, Dargo našel v pokutovém území Mehmeta, jehož střela se otřela o levou tyč brány St. Johnstonu. Po 14 minutách hry vytvořil pro domácí příležitost Morais, ale Morris mířil pouze nad bránu. Na druhé straně poté obraně utekl Dargo, Smith ale svým vyběhnutím zabránil gólu ve své síti. Branka naopak o chvíli později padla na druhé straně, ke střele z dálky se odhodlal Millar a gólman Gallacher na letící míč nedosáhl, 1:0.

Domácí vstoupili do druhého poločasu velmi aktivně, svoji převahu ale v další gól nezúročili. Naopak po chybě defenzivy se do šance dostal Murray, mířil ale vedle. Higdon už měl sice jednu žlutou kartu, ovšem nebezpečně fauloval Gartlanda a po druhé žluté kartě odcházel do šaten. Ke střele se poté dostal Deuchar, nemířil však přesně. Ani jeden z týmů už do konce zápasu větší příležitost neměl, také kvůli těžkým herním podmínkám skončil zápas vítězstvím St. Johnstonu 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele