základní část, 1. kolo
15.08.2009 16:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Motherwell FC 2:2

Nováček St. Johnstone ve svém premiérovém zápase nezklamal, naopak Motherwell musel dvakrát dotahovat jeho vedení. Jako první se prosadil Davidson, za hosty srovnal Hutchinson, St. Johnstone se ale vedení ujal i podruhé gólem Gartlanda, na jehož trefu odpověděl Forbes.

St. Johnstone nastoupil do utkání s pěti novými posilami v základní sestavě, nesehranost ale nebyla vidět. Po skvělé souhře Deuchara s Mackayem se první jmenovaný střelecky neprosadil, na druhé straně mířil těsně mimo O'Brien. Ve 33. minutě se už domácí ujali vedení, když si na rohový kop naběhl Davidson a na jeho střelu byl gólman krátký.

Bývalý záložník Livingstonu měl šanci ještě před koncem první půle, ale tentokrát se Ruddy překonat nenechal a skvělým reflexem míč chytil. Ve druhém poločase měl šanci srovnat hned při prvním dotyku s míčem McHugh, ale stejně jako O'Brien se neprosadil. Motherwell vyrovnal až v 56. minutě hry, kdy hlavičkou překonal Maina Hutchinson.

Vyrovnaný stav ale trval jen pět minut, protože v brankovišti se k míči prodral Gartland a míč zasunul do brány. V 66. minutě však bylo znovu srovnáno, kdy se Forbes trefil přesně do pravého horního koutu brány St. Johnstonu. Velkou příležitost měl chvíli poté Deuchar, nenaložil s ní však nejlépe, nakonec měl však blíže k výhře Motherwell, ale O'Brien nastřelil spojnici tyče a břevna.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele