základní část, 23. kolo
30.01.2010 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Heart of Midlothian 1:0

Premiéra po příchodu do Hearts kouči Jimu Jefferiesovi nevyšla, jeho Heart of Midlothian podlehl 0:1 na hřišti St. Johnstonu. Vítězný gól domácích vstřelil v 51. minutě hry Kenny Deuchar.

Jefferies měl méně než 24 hodin na přípravu Hearts proti St. Johnstonu a není tedy divu, že se jeho první zápas zrovna nevydařil. Přestože měli hosté často míč na kopačkách, domácí byli nebezpečnější. Millarovu střelu gólman Kello vyrazil a Milne se pod tlakem neprosadil. Díky aktivním Moraisovi a Millarovi měl St. Johnstone v útoku převahu, Milne ale v další příležitosti mířil pouze nad bránu.

O poločasové přestávce nahradil Jefferies Zaliukase za uzdraveného Drivera, který měl hru Hearts oživit. Trvalo méně než jednu minutu a hosté si připsali první střelu, Glen však mířil nad bránu. Na druhé straně Deuchar nevyužil centru Millara a Milne mířil z úhlu mimo bránu. Rozhodující gól zápasu přišel v 51. minutě, kdy Grainger poslal nízký centr na Deuchara a útočník St. Johnstonu zařídil svému týmu vedení 1:0.

Hosté mohli odpovědět po přihrávce Cinikase na Nadeho, který se ale hlavičkou neprosadil. Domácí chtěli své vedení zvýšit, střelu Sheridana si však Kello pohlídal. Driver poslal na druhé straně nebezpečný centr, který dostal do bezpečí Grainger. Mnohem větší příležitost měl však Sheridan, který po centru Milnea nastřelil tyč. Konec utkání byl dramatický, vyrovnání měl na kopačce Smith, Irvine ale na poslední chvíli zasáhl a ubránil pro St. Johnstone výhru 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele