základní část, 3. kolo
30.08.2009 16:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

St. Johnstone FC - Heart of Midlothian 2:2

Až v nastavení ukradl Martin Hardie tři body Heart of Midlothian a svému St. Johnstonu naopak zajistil remízu 2:2. Utkání bylo napínavé až do posledních minut, jasně aktivnějším týmem však byl po celý zápas St. Johnstone.

Hearts do zápasu navzdory bodové nule v tabulce nenastoupili nikterak aktivně a nováček měl v prvních deseti minutách jasnou převahu. Davidson mířil ovšem po přihrávce Mackaye mimo bránu a dobré zakončení nepředvedl ani Deuchar. Deuchar o pár minut později vytvořil další příležitost pro Davidsona, ale ten se do brány v dobré pozici netrefil.

Ve 23. minutě se však tentýž hráč nemýlil, využil přesné přihrávky Mackaye a Balogh na jeho střelu nedosáhl. Zdvojnásobit vedení mohl Samuel, ale gólman Hearts jeho ránu vyrazil. První větší příležitost Hearts vytvořil chytrou přihrávkou Obua, Gary Glen ale svojí střelou bránu nenašel. Výsledek nezměnil v nastavení první půle ani Morais, jenž mířil mimo bránu.

Deset minut po startu druhého poločasu upadl po kontraktu s gólmanem Mainem v pokutovém území Nadé, rozhodčí ale penaltu neuznal a hráč obdržel za protesty žlutou kartu. Hearts však přesto o pár minut později srovnali stav, když se po volném kopu Thomsona prosadil před bránou Goncalves, 1:1.

Další góly padaly až v posledních minutách hry. Nejprve vyrazil střelu Witteveena gólman Main, Obua však stál na správném místě a míč posunul do odkryté brány. St. Johnstone se však nehodlal vzdát a z volného kopu srovnal na konečných 2:2 Hardie.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele