základní část, 13. kolo
28.11.2009 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

St. Johnstone FC - Hamilton Academical 1:1

Ve vyrovnaném zápase mezi nováčkem St. Johnstonem a Hamiltonem se vítěz nenašel. Hosty sice ve 24. minutě dostal do vedení Antoine-Curier, o pět minut později ale na konečných 1:1 srovnal Morais.

Český brankář Hamiltonu Tomáš Černý musel zasahovat už po dvou minutách hry, kdy se k hlavičce dostal Deuchar. Na druhé straně střílel z dálky McArthur, Smithe ale nepřekonal. Krátce před prvním gólem utkání ještě hlavičkoval Mensing, Smithe ale příliš nepotrápil. Poté ale zahrál Hastings rohový kop přesně na hlavu Antoinea-Curiera, kterému nedělalo problémy dostat míč do sítě, 0:1. St. Johnstone se snažil o rychlé vyrovnání, což se mu nakonec i podařilo, po přihrávce Moona skóroval Morais.

Domácí se mohli ještě do konce poločasu radovat z vedení, Antoine-Curier totiž špatně odkopl míč k Samuelovi, útočník Hamiltonu ale míč nakonec dostal z brankové čáry. Nebezpečnou střelu vyslal Rutkiewicz a Morais míč ještě tečoval, Černého ale od inkasované branky zachránila tyč. Domácí byli hodně aktivní i ve druhém poločase a pokus Davidsona musel vyrážet Černý.

Po následném rohovém kopu mířil Deuchar jen nad bránu. V 53. minutě hry mířil těsně mimo bránu Davidson, stejně jako z okraje pokutového území Morais. Hamilton se ale vzchopil a střelu Antoinea-Curiera zastavil až Rutkiewicz. V závěrečných minutách ještě Černý svůj tým podržel při střelách Samuela a Moraise.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele