základní část, 21. kolo
23.01.2010 13:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Motherwell FC - St. Mirren FC 2:0

Saint Mirren potvrdil pozici jednoho z nejhorších týmů na soupeřových stadionech a Mottherwellu tak dovolil odskočit na šest bodů. Po přestávce o výhře domácích rozhodli Murphy a Sutton.

Už první poločas na Fir Parku ovládli domácí, kteří se hned v prvních minutách dokázali vypořádat s nepříliš dobrou hrací plochou. Ta napomáhala k ne zrovna zajímavé první půli. Až po osmnácti minutách pozvedl prokřehlé publikum Sutton, který z více jak dvaceti metrů napřáhl svou levačkou, aby rozezvučel spojnici břevna a tyče.

Brzy poté mohl v jedné z mála světlých chvilek skórovat Murray, ale v tísni nemířil přesně. I když zbytku první půle jasně dominovali sveřenci trenéra Browna, žádné další nebezpečí již nepřišlo.

Jedenáct minut po přestávce se ale konečně domací fanoušci mohli začít radovat. Povedenou ranou do levého horního rohu prosadil Murphy po přihrávce Suttona.

Když si se slabým pokusem Forbese a střelou Murphyho Gallacher poradil, pojistil vedení čtrnáct minut před koncem Sutton, který dostal do hloubi vápna přihrávku od Lasleyho a přízemní ranou k tyči pokořil brankáře.

Šest minut před koncem mohl závěr zdramatizovat Mehmet, se svou střelou z dvanácti metrů však neuspěl. Zasloužené vítězství domácích tak zajistil asistencí a gólem bývalý hráč St. Mirren John Sutton.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele