základní část, 4. kolo
12.09.2009 13:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Motherwell FC - Rangers FC 0:0

Fanoušci Rangers zažili v nové sezóně první zklamání, když jejich oblíbenci jen těsně unikli prohře na hřišti Motherwellu. Domácí neproměnili pokutový kop, navíc červenou kartu obdržel Madjid Bougherra.

Začátek zápasu byl z obou stran velice opatrný a první šanci si vypracovali domácí, Sutton však nezamířil přesně a poslal míč mimo bránu. Rangers odpověděli, brankář Ruddy však včas dostal míč do bezpečí před nebezpečným Papacem. Motherwell poté přišel o velkou šanci k vedení, když Sutton zcela osamocen před bránou dostal míč, ale nedokázal ho usměrnit do brány. Rangers zahodili ještě větší příležitost, Miller mířil pouze nad bránu. Ruddy těsně před koncem poločasu zachránil Motherwell, když z brankové čáry vykopl střelu Bougherry.

Začátek druhé půle patřil domácím, McGregor však vyrazil pokus Hammilla. Krátce po hodině hry Walter Smith rozhodl nahradit nevýrazné Rothena a Millera Naismithem s Novem. Naismith se ihned zapojil do šance před bránou Motherwellu, kde Davis dvakrát pálil pouze do domácích obránců. Na druhé straně našel přesnou přihrávkou Moutaouakil volného Cokea, jeho hlavička ovšem mířila nad bránu. V 84. minutě dostal Motherwell příležitost zajistit si tři body, Hateley však nepochopitelně přestřelil.

Hned další akce měla ještě gólovější rozměry, Jutkiewicz se dostal s míčem do pokutového území Rangers, kde ho podrazil obránce Bougherra. Ten uviděl druhou žlutou kartu a navíc se kopal pokutový kop, který mohl jen pár minut před koncem zápasu znamenat pro Rangers jistou prohru. K penaltě se sebejistě postavil O'Brien, gólman McGregor však skvěle zasáhl a míč vyrazil.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele