základní část, 27. kolo
27.02.2010 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Motherwell FC - Kilmarnock FC 1:0

Kilmarnock na dobré výkony z poslední doby v Motherwellu nenavázal a domů odjíždí bez bodů. Jediný a tedy i rozhodující gól zápasu vstřelil v 69. minutě hlavou domácí útočník Murphy a Motherwellu zajistil výhru 1:0.

Murphy způsoboval svou rychlostí už od úvodních minut velké problémy obraně hostů a i s rizikem obdržení karty proti němu musel zasáhnout Pascali, rozhodčí však faul neviděl. Nebezpečné centry navíc posílal před bránu Kilmarnocku Hammell a gólman Bell musel chytat i tři pokusy aktivního Jutkiewicze. Kilmarnock však svoji sílu ukázal v 26. minutě, kdy Ruddy vyrazil nebezpečnou ránu Brysona a pozornost musel věnovat i hlavičce Kylea po rohu Flannigana.

Motherwell ovšem rychle získal převahu zpátky, navzdory odchodu Jutkiewicze, který si obnovil zranění kolena a musel ho nahradit Coke. Ten se zařadil do útoku vedle Murpyho, který jen o pár minut později promeškal velkou šanci ke vstřelení branky. Craigan totiž našel úplně volného Murpyho, jenž mohl poslat domácí do vedení, Bell ale jeho střelu famózně zastavil.

Po startu druhé půle měl ihned šanci Kilmarnock, když Kyle přihrál Brysonovi, ten ale zdálky neuspěl. V 69. minutě však přišel očekávaný gól Motherwellu, Hateley zahrál volný kop, Murphy unikl obránci a hlavičkou poslal domácí do vedení 1:0. Motherwell mohl navíc zvýšit, když střelu Cokea vyrazil Bell. Závěrečnou příležitost v zápase měl znovu Murphy a přestože neuspěl, Motherwell bral tři body.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele