základní část, 2. kolo
22.08.2009 16:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Motherwell FC - Kilmarnock FC 3:1

Kilmarnock nedokázal zopakovat skvělý výkon z prvního kola a podlehl mladíkům z Motherwellu. Domácí zvítězili 3:1 a poprvé v nové sezóně se radovali z výhry.

První výraznější šanci měl Murphy, jeho střelu si však brankář Kilmarnocku pohlídal. Na druhé straně se k nebezpečné hlavičce dostal Sammon, ale byl to Motherwell, kdo se po čtrnácti minutách radoval z vedení. O'Brien našel nabíhajícího Suttona, ten si poradil s Fordem a levačkou zajistil domácím vedení 1:0.

O'Brien byl pro obranu hostí hodně nebezpečný a další jeho střelu musel vyrážet Bell. Těsně před koncem první půle zajistil O'Brien i druhý gól domácích, když vběhl do pokutového území a byl faulován obráncem Kilmarnocku. K penaltě se postavil Forbes a bez problémů ji proměnil.

Hosté udělali změnu už o poločasové přestávce, do druhé půle vyběhl místo Olda Invincibile. Tak jako v první půli byl při chuti O'Brien, zajímavě se rodící šance však skončila nepřesnou střelou. Invincibile mohl snížit, ale míč do brány nenamířil. Hosté začali stupňovat tlak, Kyle však ve velké šanci zklamal a poslal balón nad bránu.

V 68. minutě to bylo už o tři góly, na Hutchinsonovu přesnou střelu Bell neměl šanci dosáhnout. Dvě minuty před koncem zápasu Hamill už jen korigoval výsledek na 1:3, když využil přesné přihrávky Sammona. Forbes mohl v nastavení ještě zvýšit, ale jeho dalekonosná rána se s pomocí tyče odrazila mimo bránu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele