základní část, 6. kolo
26.09.2009 16:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Motherwell FC - Hibernian FC 1:3

Až druhý poločas zápasu mezi Motherwellem a Hibernianem rozhodl o vítězi očekávaného zápasu o třetí ligovou příčku. Tři body pro Hibs vystřelili ve druhé půli Derek Riordan a Merouane Zemmama.

Hibernian vstoupil do zápasu ve formaci 4-2-4 a jeho aktivita byla brzy odměněna vedoucím gólem. Centr Zemmamy sice obrana domácích ještě odvrátila, Riordan však míč vrátil do pokutového území, kde připravený Nish z malé vzdálenosti prostřelil Ruddyho. Hibs dál vládli utkání, dalekonosné pokusy Zemmamy však Ruddy chytal. Domácí přesto dokázali po 35 minutách hry srovnat, když se po rohovém kopu O'Briena prosadil Reynolds.

V posledních minutách první půle a na začátku druhého poločasu měl Motherwell navrch, svoje šance však nedokázal zúročit. Naopak Hibernian se v 51. minutě z ničeho nic dostal do vedení 2:1, když Miller přihrál Riordanovi, který překonal Ruddyho. Hned o čtyři minuty později zahrával Zemmama volný kop a k radosti hostujícího týmu gólman Motherwellu na míč nedosáhl. Hibernian už soupeře do šancí nepouštěl a zbytek zápasu si s přehledem pohlídal.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele