základní část, 30. kolo
13.03.2010 16:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Motherwell FC - Heart of Midlothian 3:1

Motherwell se řítí do evropských pohárů, v sobotním utkání s Hearts nezaváhal a zvítězil 3:1, v tabulce tak o bod přeskočil čtvrtý Hibernian. Na vítězství domácích se góly podíleli Reynolds, Sutton a O'Brien, za Hearts jen snížil Templeton.

Motherwell vstoupil do zápasu úžasně, už ve druhé minutě dostal O'Brien krátkou přihrávku od Hateleye, u vzdálenější tyče našel Reynoldse a kapitán Motherwellu poslal svůj tým do rychlého vedení. Motherwell byl i dále mnohem aktivnější než soupeř a Jutkiewicz mířil jen těsně nad bránu. Ve 13. minutě domácí své vedení zdvojnásobili, Lasley si naběhl na centr Hateleye, poslal míč na neobsazeného Suttona, který zvýšil na 2:0. O dvě minuty později zahráli domácí rychlý rohový kop, O'Brien našel Suttona a ten mířil hlavičkou jen těsně mimo bránu.

Balogh musel zasahovat po střele Lasleyho a po protiútoku promrhal zajímavou příležitost O'Brien. Hearts provedli o přestávce jednu změnu, Elliota nahradil Glen, na hře to ale poznat nebylo. Po O'Brienově centru nebezpečně střílel Murphy a Balogh musel předvést dobrý zákrok. Krátce po hodině hry zvýšil Jutkiewicz, hosty ale zachránilo ofsajdové postavení.

V 68. minutě přesto třetí gól v síti Hearts přišel, Murphy poslal míč do pokutového území a O'Brien nekompromisně zavěsil pod břevno. Motherwell se díky tomuto gólu dočasně dostal i na třetí místo tabulky, ovšem už po šedesáti sekundách nacentroval Suso Santana a Templeton alespoň snížil na konečných 1:3.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele