základní část, 10. kolo
31.10.2009 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Motherwell FC - Heart of Midlothian 1:0

Až střela z voleje v podání Rosse Forbese zajistila Motherwellu vítězství 1:0 nad Heart of Midlothian, který jednostranný zápas dohrával bez vyloučeného Eggerta Jonssona.

Před startem zápasu se objevily zprávy, že brankář Motherwellu, John Ruddy, utrpěl při rozcvičce zranění slabin. Hra to však nepotvrdila, Ruddy měl totiž v první půli minimum práce. Většina akcí byla k vidění na druhé straně, blízko gólu byl například O'Brien, kterého ale zastavil Bouzid. Gólman Balogh vypadal nejistý při rohových kopech soupeře, problémy měl třeba s hlavičkou Hutchinsona. Dalekonosná střela Jutkiewicze Balogha příliš neohrozila.

Blízko vedení byl Motherwell při akci, kdy nedokázal hlavičkovat Coke a Saunders míč pouze tečoval na brankovou konstrukci. Z volného kopu mířil chvíli poté Forbes jen nad bránu, kterou nedokázal z okraje pokutového území trefit ani O'Brien. Domácí tým se však nakonec ujal zaslouženého vedení po 55 minutách hry, kdy Forbes prostřelil bránícího Thomsona i Balogha.

Hosté měli i jiné problémy, útočník Christian Nade byl vystřídán kvůli zranění kotníku a nedlouho poté Jonsson zakročil proti O'Brienovi a byl vyloučen. Z následného volného kopu mířil Forbes pouze do zdi, závěr zápasu však měli lepší hosté, Glen ale míč do brány nenamířil. Nutno říci, že Motherwell si své vítězství zasloužil a dokonce mohlo být i vyšší, než pouze 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele