o udržení, 36. kolo
01.05.2010 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Kilmarnock FC - St. Johnstone FC 1:2

St. Johnstone uspěl na hřišti Kilmarnocku, bojujícího o setrvání v nejvyšší soutěži. Domácí přitom od 38. minuty vedli po gólu Wrighta, brzy ale stačil srovnat Deuchar a ve druhé půli zajistil St. Johnstonu vítězství 2:1 Samuel.

Za hosty už mohl nastoupit i důležitý obránce Michael Duberry, jehož přítomnost byla v prvních minutách hodně důležitá, Kilmarnock měl totiž několik rohových kopů, ovšem bez výsledku. Na druhé straně střílel mimo Millar, byli to ale hráči Kilmarnocku, kdo měl větší převahu. Nepřesně mířil také Deuchar, Kilmarnock proto dostal šanci, které využil. Po Owensově rohovém kopu hlavičkoval Kyle a míč hlavou uklidil do brány bek Wright. Po inkasované brance mířil mimo Samuel, přesto hosté už ve 44. minutě srovnali. Davidson poslal centr ke vzdálenější tyči Bellovi brány, kde už Deuchar jen usměrnil míč do brány a srovnal na 1:1.

Kilmarnock se mohl znovu dostat do vedení po rohu Owense, Clancy ovšem bránu nenašel. Krátce po začátku druhého poločasu se St. Johnstone silně dožadoval pokutového kopu za faul na Craiga, u rozhodčího však neuspěl. Hosté se postupně dostávali do jasné převahy, střelu Craiga však dokázal Bell vyrazit. Owense nahradil v sestavě Kilmarnocku Sammon, který ale ihned zahodil velkou příležitost nepřesnou střelou, přestože se mu hlásili Kyle i Hamill.

Kilmarnock znovu zaváhal po centru Millara, který dostal Davidson, míč však přenechal Samuelovi, jenž přesnou střelou zajistil St. Johnstonu zasloužené vedení 2:1. Domácí museli zvýšit tempo a střelu Kellyho vyrážel Smith, přesto srovnat nestačili a doma tak prohráli 1:2.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele