základní část, 20. kolo
16.01.2010 16:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Kilmarnock FC - Motherwell FC 0:3

Craig Brown poprvé na lavičce Motherwellu získal tři body, v Kilmarnocku jeho tým zvítězil hladce 3:0. Všechny góly padly až ve druhé půli, dvě branky zaznamenal O'Brien a jednu přidal Jutkiewicz.

Manažeři Calderwood i Brown udělali oproti posledním zápasům velký počet změn v sestavě, které se však vyplatily zejména šéfovi hostujícího týmu. Motherwell se k ohrožení brány soupeře dostal už v prvních minutách hry, Sutton mířil po Lasleyho centru nad bránu. Ve 14. minutě byl blízko gólu Jutkiewicz, nedokázal ale přesně zakončit, stejně jako o šest minut později na druhé straně Taouil.

O chvíli později měl další velkou příležitost Bryson, Ruddy ale předvedl skvělý zákrok a záložníkovu střelu chytil. Kolega Bell musel také vytasit perfektní zákrok, aby vyrazil pokus Jutkiewicze mimo bránu. Motherwell si vedení zajistil deset minut po startu druhé půle, kdy O'Brien mířil přesně do spodního rohu brány. Hned z další šance mohlo být vyrovnáno, po Taouilově centru ale vystřelil Burchill pouze nad bránu.

Autor prvního gólu O'Brien v 70. minutě zvýšil vedení Motherwellu, tentokrát se prosadil přesnou střelou uvnitř pokutového území. Třetí gól hostů zaznamenal v 78. minutě Jutkiewicz, který dorazil míč do brány po střele Suttona. Motherwell mohl zvítězit i vyšším rozdílem, výhra 3:0 ale jistě kouče Browna potěšila.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele