základní část, 30. kolo
24.03.2010 20:45 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Kilmarnock FC - Hamilton Academical 1:2

Hamilton Academical zvládl důležitý zápas na půdě Kilmarnocku a díky vítězství 2:1 ho dělí už osm bodů od sestupové zóny. Největší zásluhu na vítězství měli Antoine-Curier a Mensing, kteří poslali Hamilton do brzkého vedení, za domácí už jen snižoval Maguire.

Hamilton byl nebezpečný už od prvních minut, únik McArthurovi však nevyšel, protože nekontrolovatelný míč zasáhl jeho ruku. Střelu na bránu si připsal až Easton, Bell ale jeho pokus vyrazil. Na druhé straně musel zasahovat Černý po dalekonosné ráně Kylea, který chvíli poté mířil po volném kopu hlavičkou těsně nad bránu. První branka přišla v 21. minutě, Mensing uvolnil Wesolowskiho, který skvěle našel Antoinea-Curiera a ten už měl snadnou práci, 0:1.

Už o pět minut později hosté své vedení zdvojnásobili, po centru Imrieho se hlavou prosadil Mensing. Accies byli mnohem lepší a do konce poločasu mohli přidat ještě další góly, střely Wesolowskiho a Eastona však byly zablokovány. S gólovou hlavičkou Mensinga měl co dělat Fowler, akce vznikla z dobře zahraného rohu Paixaa. Kilmarnock se výrazněji nezlepšil ani po přestávce a brzy se začalo se střídáním hráčů.

Velkou příležitost neproměnil Imrie, Kilmarnock ale začal postupem času zlobit obranu hostí a v 77. minutě přišlo snížení. Kelly přihrával a autorem branky byl Maguire, který mířil přesně k bližší tyči. Hamilton své vedení udržel do konce zápasu a už pět zápasů nepoznal svého přemožitele.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele