základní část, 16. kolo
19.12.2009 16:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Kilmarnock FC - Falkirk FC 1:2

Program šestnáctého ligového kola také přinesl souboj dvou celků bojujících o udržení v SPL, Kilmarnocku a Falkirku. Úspěšnější byli tentokrát hosté, Falkirk díky brankám Finnigana a Flynna zaznamenal důležité vítězství 2:1.

Zápas začal pro hosty skvěle, už po třech minutách hry totiž Pedro Moutinho nacentroval z pravé strany do pokutového území a Carl Finnigan poprvé překonal brankáře Browna. Vedení ale Falkirku dlouho nevydrželo, v 8. minutě hry Hay poslal do šance Invincibilea a ten prostřelil Olejnika, který si na míč pouze sáhl. V 15. minutě mohl navíc přijít další gól, Burchill ale neviděl volného Brysona a jeho střelu Olejnik chytil.

Jen o pár minut později měl na druhé straně příležitost Lima, bránu ale nenašel, stejně jako po půlhodině hry hlavičkující Finnigan. Ve druhém poločase se ke střele dostal Arfield, Brown však dobře zasáhl. V 58. minutě už byl ale krátký na rohový kop Flynna, který s údivem všech hráčů i bezmocného gólmana propadl do brány. Zvýšit vedení Falkirku mohl Moutinho, trefil ale jen tyč.

Ve velké příležitosti poté vychytal skvělý Olejnik Forda a Finnigan na druhé straně mířil pouze nad bránu. Vyrovnat stav mohl Taouil, jeho pokus z okraje pokutového území ale bránu nenašel. Kilmarnock se dál snažit srovnat, dalekonosnou ránu Haye ovšem Olejnik lapil a Falkirk tak zvítězil 2:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

bude to bok o zachranu 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

...boj ....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele