základní část, 5. kolo
19.09.2009 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Hibernian FC - St. Johnstone FC 3:0

Hibernian nedal nováčkovi St. Johnstonu žádnou šanci a zaslouženě zvítězil 3:0. Své dvě první branky v dresu Hibs zaznamenal Anthony Stokes, jeden gól přidal Derek Riordan.

St. Johnstone přitom do utkání nevstoupil špatně, už v prvních minutách mířil těsně vedle brány Davidson a střela Hardieho skončila na tyči. Hibernian byl až do vedoucí branky prakticky neškodný, ve 21. minutě si však Stokes zpracoval míč a přesnou střelou nedal Mainovi žádnou šanci. Další příležitost měl po přihrávce Millera Wotherspoon, mířil však vedle.

Netrvalo dlouho a Hibernian své vedení zdvojnásobil. Na dlouhý míč si naběhl Riordan a střelou do spodního rohu zajistil Hibs vedení 2:0. Ve druhé půli se do šance znovu dostali i hosté, Davidson ale Stacka příliš neohrozil. V další fázi utkání přišlo na obou stranách jen několik neškodných střel mimo bránu.

V 73. minutě ale znovu úřadoval Hibernian, konkrétně Stokes krásnou střelou ukázal, že pro tým bude jistě prospěšný. St. Johnstone měl příležitost ke snížení, ale Deucharovu hlavičku letící do odkryté brány na poslední chvíli vykopl obránce Murray.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele