základní část, 20. kolo
16.01.2010 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - St. Mirren FC 1:0

Heart of Midlothian po dnešním dni prodloužili svoji ligovou neporazitelnost už na šest zápasů, na vlastním hřišti porazili St. Mirren 1:0. Vítěznou branku utkání vstřelil ve 24. minutě z pokutového kopu Michael Stewart.

Domácí tým vstoupil do utkání velmi aktivně a v počátečních minutách ovládl hřiště. Nade zkoušel najít před bránou Templetona, míč ale šel mimo. O chvíli později se Templeton dostal do lepší pozice a Gallacher musel poprvé zasahovat. Hearts byli i dál aktivnějším týmem, ve 24. minutě navíc zahrál Hugh Murray v pokutovém území rukou a rozhodčí okamžitě nařídil penaltu.

K míči se postavil Stewart a přesnou ranou si připsal už svůj sedmý gól sezóny. Domácí vládli prvnímu poločasu, větší příležitosti se ale rodily zřídka, až tři minuty před koncem první půle ohrozil bránu hostů David Obua. Krátce po startu druhého dějství střílel mimo bránu Stewart a na druhé straně nemířil z dálky přesně ani Barron.

Gallachera otestoval také Marius Zaliukas a gólman Saints musel vyrážet i střelu Templetona o několik minut později. St. Mirren se pokoušel získat převahu v útoku a do hry proto místo O'Donnella nastoupil Higdon, domácí ale dobře bránili a soupeře nepouštěli do větších šancí. Vyrovnání měl na kopačce Mehmet, Jonsson ale míč odrazil a ubránil pro Hearts výhru 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele