základní část, 33. kolo
10.04.2010 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Kilmarnock FC 1:0

Hráči Heart of Midlothian splnili očekávání a zůstávají mezi nejlepší šestkou soutěže, v sobotním utkání totiž zvítězili nad nevýrazným Kilmarnockem 1:0. Vítězství zajistil domácím krátce po půlhodině hry Suso Santana.

Celé utkání pozorně sledoval St. Johnstone, poslední tým, který mohl ohrozit místo Hearts v nejlepší šestici a v pátek dokonce navštívil trénink svého týmu většinový vlastník Vladimir Romanov. Do utkání však lépe vstoupili hosté a po centru Maguirea mířil Sammon jen těsně nad bránu. Na druhé straně si Nade pohrál s bránícím Fordem, ale jeho střela mířila přesně na gólmana Bella. Ani jeden z týmů nebyl schopen udržet delší dobu míč a šancí tak na začátku hry moc k vidění nebylo.

Jednu z těch zajímavějších vytvořil Palazuelos, po jeho přihrávce však Nade bránu netrefil. V 31. minutě se přeci jen domácí gólu dočkali, střela Jonssona sice byla zablokována, ale míč se dostal k Santanovi, který tvrdou střelou nedal Bellovi žádnou šanci - 1:0. Téměř ihned mohl srovnat stav Maguire, šanci však trestuhodně zahodil střelou do MacDonaldovi náruče. Smolná sezóna pokračuje pro Andrewa Drivera, který sice do zápasu nastoupil, krátce po vedoucím gólu byl však kvůli zranění vystřídán.

Také začátek druhé půle na kráse nepřidal, Bell musel zasahovat jen po rohovém kopu, který se snášel k jeho bráně. Na druhé straně se vytáhl jinak až třetí gólman MacDonald, který vyrazil gólovou hlavičku Pascaliho. Domácí si naopak mohli své vedení ještě pojistit po rohovém kopu Kingstona, Nade ale mířil mimo. Krásnou přihrávku poslal Obua pro Susa Santanu, jeho střelu ovšem Bell dokázal zneškodnit. Dvě minuty před koncem mohl po dalším rohu Kingstona skórovat Robinson, mířil ale nad bránu, což Hearts ani tolik nevadilo, zvítězili totiž 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele