o titul, 37. kolo
05.05.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Dundee United 0:0

Heart of Midlothian měl před utkáním stále teoretickou šanci na páté ligové místo a tím i kvalifikaci do Evropské ligy, naděje ale pohasly kvůli bezbrankové remíze s Dundee United. Do utkání lépe vstoupili hosté, Conway našel z volného kopu volného Dalyho, ten však nedokázal míč zpracovat a šanci promarnil. Po rohovém kopu Conwaye se pro změnu dostal k hlavičce Kenneth, váhající MacDonald ale dokázal míč vytěsnit. Hearts měli v obraně problémy, po dalším volném kopu Conwaye hlavičkoval Daly a míč proletěl jen těsně vedle brány. Conway si naopak naběhl na centr Goodwillieho a měl dva střelecké pokusy, ten první mu zablokoval Bouzid a druhou střelu tečoval mimo bránu Jonsson. Když už se po volném kopu Conwaye Webster prosadil, rozhodčí odpískal faul útočícího hráče. United vstoupili i do druhé půle dobře, Goodwillie se vyhnul Zaliukasovi a střela letěla těsně mimo bránu. Hearts si připsali ojedinělou střelu zdálky, kterou vyslal Templeton, Banks s ní však neměl problémy. Z okraje pokutového území chvíli poté mířil nad břevno Stevenson. Série náhrad poté utkání rozkouskovala a šance byla do konce utkání jediná, po spolupráci Conwaye s Buabenem však zasáhl MacDonald a utkání skončilo bez branek.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele