základní část, 15. kolo
12.12.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Heart of Midlothian - Dundee United 0:0

Dundee United v utkání s Heart of Midlothian zaváhalo a po bezbrankové remíze ztratilo důležité dva body. Přitom k výhře mělo mnohem blíže než soupeř, Danny Cadamarteri ale trestuhodně zahodil pokutový kop.

Oba týmy vstoupily do utkání opatrně a trvalo patnáct minut, než se United podařilo ohrozit soupeřovu bránu, nízká střela Conwaye mířila pár centimetrů vedle brány. Domácí odpověděli hned z další akce, Palazuelos ale poslal hlavou míč mimo bránu. Hearts utrpěli už po půlhodině hry velkou ránu, zraněného Obuu musel nahradit mladík Arvydas Novikovas.

Do nebezpečné šance se poté dostal Robertson, Kello ale dobře zasáhl a dostal míč do bezpečí i před dotírajícím Dalym. Ještě blíže úvodnímu gólu byli hosté těsně před koncem prvního poločasu, kdy Conway poslal volný kop před bránu Heart of Midlothian a Daly mířil hlavou pouze do vnější části brankové konstrukce.

Po přestávce se kouč United Craig Levein rozhodl poslat do hry Dannyho Cadamarteriho, který hned oživil ofenzivu a přesně po hodině hry byl v pokutovém území faulován Jonssonem. Cadamarteri šel sám zahrát pokutový kop, Kello ale střelu vystihl a Robertson z dorážky mířil mimo bránu. Oba týmy se na konci zápasu snažily vstřelit rozhodující branku, větší šance se ovšem nezrodily.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele