základní část, 22. kolo
27.01.2010 20:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Heart of Midlothian - Aberdeen FC 0:3

Hearts dostali na vlastním hřišti od Aberdeenu lekci v zakončování, hosté utkání s přehledem vyhráli 3:0. Vstřelenými brankami se na vítězství Aberdeenu podíleli Fyvie, Mackie a Young.

Hearts měli v poslední době skvělou formu, nejlepší od doby, kdy tým ještě vedl kouč George Burley, na utkání s Aberdeenem však v dobrém vzpomínat nebudou. Už ve 12. minutě poslal Kerr do šance mladíka Fyvieho, obrana Hearts zaspala a Kello na jeho střelu nedosáhl. Oba týmy hrály tvrdě, hra proto nebyla zrovna nejpohlednější, šance se rodily jen zřídka.

Domácí fanoušci se zlobili při faulu Ifila v pokutovém území na Stewarta, který rozhodčí neodpískal. Tým kouče Laszla měl před výkopem zápasu nejlepší obranu v lize, která však absencí zraněného Wallace od 35. minuty poněkud oslabila. Aberdeen se dostal do dvoubrankového vedení v 50. minutě, když Mackie sebral míč Kellovi a poslal ho do sítě.

Mackie měl později šanci připsat si i druhý gól, když dostal míč od Fostera, jeho střelu ale Kello vyrazil. Manažera McGheeho potěšila ještě 75. minuta, v níž dostal jeho tým šanci zahrávat volný kop. K míči se postavil Young a přesnou ranou nedal Kellovi šanci.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele