o udržení, 37. kolo
05.05.2010 20:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - St. Mirren FC 0:0

Hamilton odmítl využít exkluzivní možnost přeskočit v souboji o cenné sedmé místo St. Johnstone a v domácím prostředí uhrál se St. Mirrenem pouze bod. Tomu v podstatě už o nic nešlo a i kdyby prohrál, tak by se vzhledem k ostatním výsledkům stejně nemusel o prvoligovou příslušnost strachovat. Nicméně vybojoval velmi cenný bod a určil svou definitivní jistotu, v tabulce může skončit nejhůře jedenáctý.

Hamilton tedy nenavázal na sérii světlých výsledků, kdy ze sedmi duelů získal hned osmnáct bodů. Největší možnost v zápase měl Marco Paixao, který všechny šokoval nádhernou ranou z 35 metrů.

První start v sezóně si v dresu hostí připsal gólman Mark Howard, St. Mirren celkově nenastoupil v úplně nejsilnějším složení. A ve večerním duelu byl Howard opravdu hodně vidět. Hned na úvod uspěl tváří v tvář Flaviu Paixaovi, jehož pokus brilantně vytěsnil mimo tři tyče. Hned na to přišla neuvěřitelná rána bratra Marca, Howard ovšem fantasticky balón zkrotil ještě před brankovou čarou. Tlak domácích pokračoval v první půli i nadále.

Po jednom z mnoha nadýchaných centrů Marca Paixaa se do hlavičky položil Martin Canning, jenže mířil nad otevřenou klec. Na druhé straně zahrozil Michael Higdon, gólman Mudroch s bekem McLaughlinem dokázali složitou situaci vyřešit. Od této chvíle se hrálo na branku Hamiltonu. Mudroch musel zblízka vychytat Higdona a ke konci klání zachytit též jeho hlavičku. Domácí se ozvali už pouze možností Simona Mensinga, skóre zápasu se ale neměnilo.

Autor: Viktor Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele