základní část, 18. kolo
13.03.2010 16:00 CET
1 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - St. Mirren FC 1:0

Drama až do závěrečné minuty bylo k vidění na hřišti Hamiltonu, který v zápase mezi dvěma týmy bojujícími o záchranu porazil St. Mirren. Vítězství vystřelil Accies až v nastaveném čase Flavio Paixao.

Už pár sekund po startu utkání zahrávali domácí rohový kop, Easton ho poslal do pokutového území a Antoine-Curier mířil hlavou do brankové konstrukce. Tentýž hráč byl ve velké šanci i o několik minut později, tentokrát ale jeho střelu lapil Gallacher. Antoine-Curier byl velmi aktivní a po dalším rohu měl Gallacher znovu dobře postavené tyče, hosté ale ihned zahrozili z protiútoku. Dormanova střela bránu neohrozila a dorážku Darga chytil gólman Černý.

V 52. minutě získal St. Mirren volný kop, k němuž se postavil Carey a potřetí v zápase zazněla branková konstrukce, od níž se míč odrazil do bezpečí. Chvíli poté mířil Mehmet jen těsně mimo bránu a nebezpečný byl i roh Careyho. Zajímavý útok založili Imrie s Paixaem, na následnou přihrávku však Antoine-Curier nedosáhl.

Utkání se blížilo ke konci, pokus Imrieho ale lehce chytil Gallacher a Paixaova střela na bránu neprošla. Paixao byl čím dál aktivnější a nadvakrát musel po jeho střele zasahovat Gallacher. Akce nekončila ani v posledních minutách, Easton poslal centr, ten posunul Wesolowski na Paixaa, jenž hlavičkou zajistil Hamiltonu vítězství 1:0.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele