o udržení, 34. kolo
17.04.2010 16:00 CET
3 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Kilmarnock FC 3:0

Hamilton Academical si i pro příští ročník zajistil místo mezi nejlepšími skotskými týmy, nad nevýrazným Kilmarnockem zvítězil 3:0. Všechny góly přitom přišly až v rozmezí posledních dvaceti minut, kdy se trefili Imrie, Flavio Paixao a Thomas.

Hosté měli přitom první šanci v utkání, Černý musel zasahovat proti střele Russella. Hamilton brzy odpověděl a Evansovu hlavičku chytil až gólman Bell. První větší příležitost však byla k vidění až po 15. minutách, kdy po spolupráci s Wesolowskim střílel McArthur, Bell ale zasáhl. Nebezpečný byl pro hosty také pokus Antoinea-Curiera, Černý naopak musel zasahovat po dalekonosné střele Clancyho.

Krátce po půlhodině hry vyslal nebezpečný pokus Hamill, Neillovi se však podařilo ho tečovat mimo bránu. Černý měl před koncem první půle práci se střelou Burchilla a i jeho zásluhou byl stav utkání stále bezbrankový. Po přerušení nastala očekávaná chvíle Hamiltonu, který měl po zbytek zápasu jasnou převahu. Flavio Paixao dobře zahrál rohový kop, Antoine-Curier se však neprosadil.

V 67. minutě se znovu uvolnil Antoine-Curier a zasahovat musel brankář Kilmarnocku. O pár minut později přesto branka přišla, po rohovém kopu Paixaa využil chybující obrany Kilmarnocku Imrie a vstřelil svůj premiérový gól za Hamilton. O méně než pět minut později navíc dostal míč Paixao a přesně umístěnou střelou zvýšil vedení na 2:0. Flavio Paixao mohl přidat i další gól, tentokrát však Bell zasáhl. V 87. minutě vyslal krásnou střelu Thomas a s nechtěnou pomocí Forda skončil míč potřetí v síti Kilmarnocku.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele