základní část, 5. kolo
19.09.2009 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Hamilton Academical - Falkirk FC 0:0

Zápas favoritů na letošní sestup vítěze neměl, Hamilton Accies se s Falkirkem rozešel bez branek. Navrch měli v první půli hráči Falkirku, český gólman Černý ale předváděl dobré zákroky a čistým kontem udržel pro Hamilton bod, po přestávce si týmy role vyměnily.

Plány kouče Hamiltonu Billyho Reida určitě poznamenala už první minuta, kdy se zhroutil Derek Lyle a po dlouhém ošetřování byl převezen do nemocnice. První střelu na bránu měl Finnbogason, ale nemířil přesně. Z volného koupu se pokoušel Olejnika překonat Hastings, gólman však míč chytil. Ještě větší příležitost měl na druhé straně Finnbogason, jenž ale po skvělé přihrávce Lynche nedokázal prostřelit Černého.

Accies se do útoku příliš nedostávali, jednu z mála šancí měl hlavičkující Louhoungou, který ale mířil nad. Ve 38. minutě nastal sporný moment, když se po centru Lynche gólově prosadil Finnigan. Rozhodčí ale po brance odpískal faul a gól neuznal. Falkirk měl další šanci k vedení v 50. minutě, zazdil ji ale Marceta.

Poté se do ofenzivy dostal i Hamilton a občas Falkirku hodně zatápěl. Velkou šanci měl Antonie-Curier, jeho lob sice Olejnika přeletěl, ale skončil pouze na horní síti. Hamilton ani Falkirk fotbalovou kvalitou příliš nepřesvědčili a potvrdilo se, že pro oba celky bude jedinou starostí boj o záchranu.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele