o udržení, 36. kolo
01.05.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Falkirk FC - St. Mirren FC 1:1

Falkirk uhrál v utkání týmů bojujících o záchranu bod na domácím hřišti se St. Mirrenem. Falkirk, který je tak v tabulce stále poslední, získal vedení těsně před koncem první půle, kdy proměnil penaltu Arfield, krátce před koncem zápasu však stačil srovnat O'Donnell.

První šanci v utkání měl Dorman, který si naběhl na centr Careyho, svoji hlavičku však do brány nenamířil. Totožná kombinace dopadla se stejným výsledkem o pár minut později. Carey, jenž je znám svým skvělým zahráváním volných kopů, mohl své silné stránky brzy v utkání využít, míč se však odrazil do rukou Olejnika. Gallacher musel naopak zasahovat proti hlavičce Flynna, krátce na to ovšem přesto gól do jeho sítě padl. Innes totiž tvrdě fauloval McLeana a nejenže byl ihned vyloučen, ale domácí mohli kopat penaltu, kterou proměnil Arfield.

St. Mirren měl převahu i ve druhé půli, hosté však hrozili z protiútoků. Zajistit dvougólové vedení měl šanci Stewart, gólman Gallacher ovšem dobře zasáhl, na druhé straně pro změnu nepřesně střílel Mehmet. Nebezpečná situace nastala po rohu Moutinha, střelu Barra však vykopl Potter. Hosté museli zvýšit svůj tlak, což jim nakonec vyšlo, střelu Darga sice ještě Olejnik chytil, ale v 86. minutě našel Dargo O'Donnella, který srovnal na 1:1.

Autor: Vít Sedlák / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele