základní část, 22. kolo
27.01.2010 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Falkirk FC - Motherwell FC 0:0

Málokdo by očekával útočné vystoupení se samými parádami a opravdu se jich v tomto utkání příliš nedočkal. Diváci zažívali spíše nudu a museli se jistě zahřívat spíše některými teplými nápoji. Pro Falkirk je bod velmi cenný, díky němu nevzrostla ztráta na Kilmarnock a naděje proto stále žije. Motherwell naopak opět překvapivě ztratil a klesl na sedmé místo. Avšak za Aberdeenem je pouze o skóre a čeká se proto ještě hodně tvrdý boj.

Duel hodně ovlivnilo vyloučení ze samého konce první půle, kde se za hosty z Motherwellu nechal vyloučit Giles Coke a Falkrik měl tedy jedinečnou možnost zvrátit výhru na svou stranu. Jenže v útočné činnosti se opětovně natrápil, a proto se musí spokojit s jedním bodem. Přitom na začátku měl duel spád, hrálo se z jedné strany na druhou, avšak výraznější akce k vidění nebyla.

Falkirk si mohl postesknout už v 11. minutě, kdy kvůli zranění musel ze hry odstoupit Pedro Monteiro. Nahradil ho proto Stewart Mudroch, na hře Falkirku to však v tomto střetnutí nemělo takový vliv a domácí bránili excelentně. Na těžkém terénu se oba protivníci snažili využívat hlavně standardních situací a rohových kopů, jenže v obranách žádné mezírky příliš nebyly.

Vřít vše začalo až koncem první půle. První žlutou kartu utkání viděl domácí Darren Barr, hned na to ale Giles Coke nesportovně odkopl balón, který byl připraven k rozehrání přímého volného kopu a sudí byl nekompromisní - červená karta. Falkirk spálil největší možnost v 80. minutě, kdy John Ruddy vytáhl ránu mířící pod břevno nad, o sedm minut později skvělý gólman zachránil Motherwell podruhé, balón mířící do horního růžku opětovně vyškrábl konečky prstů do zámezí.

Autor: Viktor Sandev / bbc.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele